Opening van de reservaties voor het schooljaar 2016-2017! | BELvue

Opening van de reservaties voor het schooljaar 2016-2017!

Vanaf nu kan u workshops en museumbezoeken voor het schooljaar 2016-2017 reserveren!

Op 21 juli opent de nieuwe permanente tentoonstelling van BELvue zijn deuren voor het publiek. Museumbezoeken en pedagogische tools werden speciaal ontwikkeld voor klassen van de kleuterschool tot de derde graad SO. Klik hier en ontdek het volledige aanbod.

Naast de permanente collectie werkt BELvue rond democratie en burgerschap en biedt klassen interactive workshops aan. Op een ludieke en actieve manier snijden de leerlingen enkele aspecten van democratie en justitie aan. De workshops zijn aangepast aan elk onderwijsniveau en/of –type (vanaf 5de LO tot 3de graad SO). Bekijk hier de beschrijving van elke workshop.

Samen met deze nieuwe website wordt ook een nieuw reservatiesysteem voor de museumbezoeken, diverse activiteiten en de workshops voor scholen gelanceerd. Om een worskhop of een museumbezoek voor uw klas te reserveren moet u een account aanmaken, die u telkens opnieuw kan gebruiken.

Opgelet! De logins en profielen van de oude website zijn op de nieuwe reservatiewebsite niet meer geldig. U zal dus een nieuwe gebruikersaccount moeten aanmaken op de nieuwe website om een activiteit te kunnen reserveren. U zal daarna uw account kunnen houden voor een toekomstige reservatie, en om de historiek van uw reservaties te consulteren.