De BELvue Bende zoekt nieuwe leden! | BELvue

De BELvue Bende zoekt nieuwe leden!

Het BELvue museum zoekt kritische en creatieve jongeren voor de uitbouw van een jongerenwerking bij de nieuwe tentoonstelling over België en haar geschiedenis!

Tegen het voorjaar van 2016 wordt het BELvue museum helemaal vernieuwd. Het museum dat pal in het centrum van Brussel ligt, is gewijd aan de geschiedenis van België en onze democratie. Omdat BELvue zich onder andere richt tot jongeren, hebben wij als BELvue Bende de taak gekregen onze stempel te drukken op het vernieuwde museum. Het afgelopen jaar hebben we al hard gewerkt aan de vernieuwing van het museum en het hele museum gekraakt tijdens Museum Night Fever. Nu zoeken we versterking!

Ben jij tussen 17 en 25 jaar, versta je Frans en heb je zin om gedurende een jaar mee te werken aan een nieuw museum? Stel je dan voor 11 september kandidaat om mee deel uit te maken van onze Bende.

Wat kan je verwachten? Je zal deel uitmaken van een groep jongeren van over heel België en je mag samen met ons ideeën aandragen voor het nieuwe museum. Daarnaast zijn we ook volop aan het brainstormen over de jongerenwerking van het museum eens het af is. Er staan een heel aantal activiteiten op het programma die wij samen zullen organiseren met het team van BELvue in de volgende maanden. Kortom, je kan meedraaien in een geweldig team en bijleren over alle aspecten van museum- en publiekswerking. We spreken ongeveer 1x per maand af om samen te zitten rond een activiteit of om samen een workshop te volgen.

Zin om mee te doen?

Stuur dan onderstaande formulier ingevuld naar [email protected] voor 11 september ! 

 

Ik wil mee doen!

Stuur voor 11/09/2015 een mail naar [email protected] met je

Naam

Geboortedatum

Mailadres

Telefoonnummer

Postadres

Studies

Passieve en/of actieve kennis van het Frans? Engels? Een andere taal? 

Ik nam deel aan volgend project van de Koning Boudewijnstichting/BELvue

Hobby’s en interesses

 

Motivatie: schrijf op maximum één pagina wat je aanspreekt in de BELvue bende en waarom je zou willen meedoen.

Voeg eventueel een foto van jezelf toe.

 

Hou vrijdag 18 september in de namiddag alvast vrij: we nodigen je uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

Op basis van dit gesprek zal de groep samengesteld worden. Indien we overstelpt worden door kandidaturen, zal er eerst een preselectie gebeuren.