FAMILY DAY : Kom mee op tournee ! | BELvue
Activiteit

FAMILY DAY : Kom mee op tournee !

Individuele bezoekers Groepen Kids
  • Individuele bezoekers
  • Groepen
  • Kids

Het circus en de kunsten nodigen jullie uit in het BELvue voor de vierde editie van de Family Day: een dag vol speelse en interactieve activiteiten voor jong en oud! Er werd een speciaal programma voorbereid om jullie een onvergetelijke familiedag te bezorgen: van het ontvangst door een steltenloper tot poppentheater en artistieke workshops, alles is erop voorzien dat jullie samen een reis kunnen maken naar de wonderlijke wereld van circus en kunst! 

 

Praktische Info

Prijs?

Het toegangsticket is gratis voor kinderen en jongeren onder 18, €5-6 kortingstarief et €7 normaal tarief. Het is gemakkelijk, een ticket geeft je toegang tot alle activiteiten van de dag! 

Reservatie?

Gezien de omstandigheden, vragen we voor elke acitiviteit individueel te reserveren. Je kan alle info en reservatielinken hieronder terugvinden.

Maatregelen tegen het coronavirus?

Het BELvue zet de gezondheid van zijn bezoekers en partners op de eerste plaats. Om deze reden worden er voor elke activiteit maatregelen getroffen rond hygiëne en social distancing. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor +12 jarigen. We laten slechts 9 duos (1 ouder + 1 kind) toe in elke zaal.